Παιδικές τροφές

Σοταρισμένο κρέας

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για σοτέ κρέατος;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Η κατσαρόλα μας ζεσταίνεται καλά προσθέτοντας ελαφρύ λάδι και το κρέας μας μπαίνει στη ζεστή κατσαρόλα. (Το βάζουμε σε ζεστή κατσαρόλα για να κλείσει το κρέας στους χυμούς του)

Ψήνοντας έτσι το κρέας μας, φροντίζουμε να βγάλει το ζουμί του. Προσθέτουμε 1 κουταλιά βούτυρο στο κρέας μας που βγάζει το νερό του και το τσιγαρίζουμε σιγά σιγά.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του ψησίματος, προσθέτουμε λίγο νερό στο κρέας μας, που δίνει τη γεύση του στο λάδι, για να ψηθεί. (Για να είναι νόστιμο το ψήσιμο μας, προσθέτουμε πολύ νερό και κάνουμε τη διαδικασία του ψησίματος, όχι όπως το βράσιμο, αλλά λίγο όσο έχει τελειώσει)

Προσθέτουμε κρεμμύδια και ψιλοκομμένες πιπεριές στο κρέας μας που είναι κοντά στο ψήσιμο και αφαιρούμε τελείως το νερό του και πάλι με λάδι και το τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και οι πιπεριές.

Στο τελευταίο στάδιο προσθέτουμε τις καθαρισμένες ντομάτες μας και τα μυρωδικά μας, τα ξαναβράζουμε με ελαφρύ νερό και σβήνουμε τη φωτιά. (Αν θέλετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη σάλτσα ντομάτας από το καλοκαίρι)

Συνταγή για σοτάρισμα κρέατος με φωτογραφία

Σοταρισμένο κρέας
Σοταρισμένο κρέας
Σοταρισμένο κρέας
Σοταρισμένο κρέας
Σοταρισμένο κρέας
Σοταρισμένο κρέας
Σοταρισμένο κρέας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button