Υγιεινή Διαβίωση – Διατροφή

Κοτόπουλο Tantuni

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για κοτόπουλο Tantuni;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα κόψαμε τα κοτόπουλα σε μικρά κομμάτια, τα ψιλοκόψα στην αρχή, μετά τα έκανα πιο μικρά, έκανα διπλή δουλειά, δεν το κάνεις ????
  2. Καθώς ψιλοκόβουμε τα κοτόπουλα, ας βάλουμε νερό στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει, γιατί ρίχνουμε το κρέας κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές φέτες σε βραστό νερό για να μην διασκορπιστεί το βραστό νερό και να γίνει κοκκώδες και να το καθαρίσουμε αν εναποθέσουμε αυτό ????.
  3. Αφήνουμε να βράσει έτσι για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και όχι λιγότερο νερό, βράζουμε τα κοτόπουλα σαν ζυμαρικά, παίρνουμε τα βρασμένα κοτόπουλα στα μαλλιά.
  4. Τηγανίζουμε με την προσθήκη υγρού λαδιού, προσθέτουμε κατά διαστήματα ζεστό νερό, για να μην στεγνώσει το κρέας του κοτόπουλου, αλλά το τηγανίζουμε συνεχώς.
  5. Ας προσθέσουμε αλάτι, μαύρο πιπέρι και αλεσμένο πιπέρι στο κρέας κοτόπουλου, που έχει φτάσει στην υφή του τώρα, και το τηγανίζουμε έτσι για 5 λεπτά, έβαλα λίγο βούτυρο, είναι στο χέρι σας ????
  6. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η φάση του περιτυλίγματος είναι το κρέας κοτόπουλου, οι ντομάτες (κομμένες σε κύβους) κρεμμύδια (λεπτές φέτες). Sar sar löööp lööööp απολαύστε ????????

Συνταγή Tantuni με κοτόπουλο με φωτογραφία

Κοτόπουλο Tantuni
Κοτόπουλο Tantuni
Κοτόπουλο Tantuni
Κοτόπουλο Tantuni
Κοτόπουλο Tantuni
Κοτόπουλο Tantuni
Κοτόπουλο Tantuni
Κοτόπουλο Tantuni

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button